Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 12 mars 2009

Nyhet: Ny pärlform från Miyuki


Kvalitetspärltillverkaren Miyuki har lanserat en ny form på sina småpärlor kallad long magatama bead. Pärlan skulle kunna liknas vid en magatama (bullig droppärla, 4 mm) som dragits ut så att den snarare liknar ett löv. Storleken är 4x7 mm. Eftersom pärlan består av mer glas än de runda magatama så glittrar den något mer än dessa, berättar företaget, som för tillfället tillverkar pärlan i 70 färger/finishar.

Long magatamas är en alldeles ny produkt, som bara i detta nu börjar distribueras. De beräknas bli tillgängliga på den amerikanska marknaden april eller maj.

Läs mer om pärlan, vilka färger den tillverkas i och se bilder på smycken med den på Miyukis engelskspråkiga hemsida.

Alla bilder är © Miyuki Co., Ltd, använda här med vänligt tillstånd.

3 kommentarer:

  1. Men så läckra de är! De kommer jag nog att ha användning för! Undra när de hittar till de svenska butikerna...?

    SvaraRadera
  2. Snabbt hoppas jag! ;D För jag kan inte vänta att komma över några av de här. Skulle bli fina lövpärlor inte minst o även varianterna i inside color luster är snygga (ingen har väl missat Miyukis sample cards på hemsidan där man ser de olika färgerna?).

    Visst kan man shoppa från andra länder också, men det är ju bekväma att kunna handla från en butik inom landets gränser.

    SvaraRadera
  3. Tigris och Maneki!

    De finns en hel drös på Pärltorget kolla denna länk...

    http://www.parltorget.se/seed-beads/magatamas.html

    Kram
    Suzanna

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails