Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

lördag 25 april 2009

Mönstertips: Fotbollssäsong

Bild från FunDraw.com. © 2006-2008 FunDraw.Com


Solen skiner och blommorna blommar. Dam- och herrallsvenskan har startat. Vad är då mer passande än att pärla på fotbollstema?

Det finns pärlor i form av fotbollar att köpa. Materialet kan vara allt från plast till keramik till metall. Det finns även olika typer av fotbollsrelaterade berlocker (spelare, bollar, skor). Det finns till och med stämplar/stansar för metall med fotbollar, som Beaducations Soccer Ball Design Stamp.

Men över till till mer pärlade motiv och då först sådana som passar hela familjen. Enkla ponnypärlsfigurer finns hos Makingfriends.com, Jason's Beadies (endast fotboll) och All American Kids Club (pojkfigur här). Olika typer av broscher med säkerhetsnålar har Makingfriends respektive familycrafts.about.com.

Föredrar du sydda tekniker och lite mer komplexa projekt så har Bead-patterns.com bland annat två projekt på fotbollstema: Sports Balls (hängen i peyote/brick) samt Soccer (armband i peyote). För tredimensionella figurer se fotbollsskor hos Parts Club samt fotboll och bag hos Artbeads.co.kr. Den senare bollen är en "hana-amipärlboll". En enklare pärlboll hittar du instruktioner till på Pärlplatsen.

Tycker du att det är lite mycket med bollar, skor och figurer, men ändå vill visa att du -- eller någon du känner -- gillar fotboll eller är en fotbollsmorsa kanske FusionBeads enkla halsband Soccer Mom är din stil. En enkel affirmationsring länkad till en kedja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails