Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 17 april 2009

Teknik: Mer kumihimo med pärlor

Blev du nyfiken på att fläta med pärlor när du läste Japansk snodd/kumihimo? Nyligen lade Bead Unique, en amerikansk pärltidning, ut ett gratisprojekt på sin hemsida: Braided Sea Bracelet av Anne Dilker. Ett somrigt armband med havstema, som väver in pärlor och berlocker i en enkel 8-trådars japansk snodd.

Gratisprojekten på sajten ligger bara ute någon månad så därför valde jag att lägga detta tips i en ny tråd snarare än att ändra i originalinlägget.

För mer om hur du flätar japanska snoddar, se ovan nämnda inlägg. Mer om pärlad kumihimo, se denna YouTubevideo och Jeanette Savinas tutorial . Du kan också använda inslag av pärlor när du väver med tunn metalltråd. Du hittar mer inspiration med en bildgoogling på orden bead(ed) och kumihimo. Exempelvis Braid and Bead Studio har fina och inspirerande kit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails