Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 25 juni 2009

Noterat: Monterbara ringar från Perles & Co

Perles & Co presenterar en ny avdelning under sina personalized jewels, smycken som är enkla att kombinera ihop även för icke-smyckesmakare. Denna gång är det fingerringar som det gäller.

Ringarna består av fyra delar: ringstomme, bricka, mellandel och skruvtopp med smyckesten. Ringstommen har en gänga på vilken en fyrkantig eller rund metallbricka placeras, följd av en dekorativ "mellandel". Den dekorativa toppen har en invändig gänga och skruvas sist på för att fixera de olika ringdelarna, se illustration här. De olika delarna kan kombineras hur som helst och toppen skruvas av och på flera gånger så det räcker att investera i en ringstomme och sedan bara byta ut de andra delarna efter humöret för dagen.

Passar den som vill ha ett personligt smycke utan att behöva lägga tid på att lära sig olika pärl- och smidestekniker -- men även pärlare som vill ha ett snabbt, enkelt och kul projekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails