Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 9 november 2009

Mönstertips: Janies blommor

Janie, som har många tips på pärlade pärlor på sin hemsidan Janie's Beads, har skapat ett halvdussin fina blommor som du kan lära dig att sy på hennes blogg. Redan i bloggrubriken ser du en bild på ett armband med dessa blommor.

Alla blommor utgår från samma grund, som du finner här. Den första blomman sys med seed beads i bågar och den andra blomman samt den tredje blomman är variationer på detta. Den fjärde blomman sys med avlånga lövpärlor och den femte blomman sys med breda lövpärlor. Den sjätte och sista blomman sys med s k petal beads. Missa inte heller hennes bullion roses.

Blommorna kan sys fast på ett armband för ett frodigt och somrigt smycke. Janie har instruktioner även till detta: grunden, fortsättning på grunden, dag 1, dag 2 och dag 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails