Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 28 januari 2010

Tävlingstips: Vårtävling och budskapstävling

Tinaglitter.se inbjuder till en ny designtävling på temat Vårlängtan. Du har fram till 20 februari (OBS! nytt datum: 15 mars) på dig att skapa ett alster med chans att vinna ett av tre presentkort i butiken. Notera att du även här enbart ska använda material från butiken i fråga. Mer information om tävlingen och regler finner du på butikens hemsida under fliken Tävling.


Jag brukar inte tipsa om tävlingar som inte handlar om att skapa något (t ex "länka & vinn", "tipsa om en produkt", "skriv ett omdöme" eller "gissa antalet pärlor"), men vill ändå passa på att tipsa om budskapstävlingen på Grodans shop. Tipsa om vilka budskap du vill se på affirmationsringar och -pärlor i butiken senast 14 februari så har du chansen att vinna 10 affirmationsringar med just ditt budskap på. Skulle flera personer tipsa om samma budskap vinner den som skickat in först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails