Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 22 februari 2010

Noterat: Fina shell pearlmixar från Rings & Things

Shell pearls är ett alternativ, som uppskattas av de som vill ha runda pärlor till ett lägre pris än riktiga sötvattenspärlor men med högra hållfasthet än billiga vaxpärlor. Sedan några månader har amerikanska Rings & Things börjat sälja shell pearls och nu i februari har de lanserat några sköna ton-i-ton färgmixar. Shell Pearlmixarna finns i fem färgställningar -- brun, grön, lila, rosa och blå -- samt i storlekarna 10, 12, 14 och 16 mm. Du kan finna dem allesammans här.

Föredrar du facetterade pärlor i klassiska nyanser så har de även en mindre mix med 8 mm pärlor i vitt, svart och silver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails