Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 9 februari 2010

Noterat: Viva Mexicana! ny kollektion från TierraCast

TierraCast har flera olika kollektioner, som utkommit de senaste åren. Deras senaste kollektion heter Viva Mexicana! och är inspirerad av deras grannar i söder. Berlockerna och smyckena är gjorda med inspiration från tre mexikanska företeelser: Dia de los Muertos (De dödas dag) med sina dansande skelett, Catrinas, calaveras (dekorerade sockerdöskallar) och blommor som de tolkats av kända konstnärerna Frida Kahlo och José Guadalupe Posada. Milagros och katolsk/kristen ikonografi som radbandmedaljer, kors och Jesu heliga hjärta. Samt sist med inte minst Talaverakeramik, som främst inspirerat till pärlhattar.

Hela kollektionen finner du i TierraCasts onlinekatalog.

2 kommentarer:

  1. Finns det några svenska återförsäljare av Tierra cast?

    /Bijou

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Det finns TC hos några svenska butiker i varierande utsträckning (notera att inte alla pläteringarna uppfyller EU:s nickeldirektiv så du kommer mest att finna silver- och guldpläterade delar). De ställen jag kan säg så här på rak arm är Meleagris, Smyckestillbehor.se och Myllra.

    För den som frestas av just döskallarna så har TierraCast även ett gäng berlocker på pirattema, som ingår i Storyteller collection.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails