Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 22 februari 2010

Tävlingstips: Use the Muse IV -- internationell kittävling

Talangfulla Scarlett Lanson har i tre omgångar bjudit in till pärlkittstävlingar under titeln Use the Muse. Namnet kommer sig av att kitet innehåller, förutom pärlor, en "musa" -- en hemlig inspirerande fokaldel, som måste ingå i det färdiga bidraget. Det är också en viktig del att denna musa är hemlig: ingen får avslöja det för någon som ännu inte fått sitt kit, men resten av kittet visas så klart på bild.

Nu är det dags för den fjärde upplagan av denna populära tävling. En snabbtitt på kitet avslöjar swarovskikristaller, tjeckiskt glas med picassofinish, tigeröga, Toho Hybrid matte crystal apollo gold, laserskurna trälänkar, Toho seeds och en läderrem. För en fullständig förteckning, se samarbetspartnern Artbeads hemsida. Den 24:e februari börjar kiten skickas ut, men du kan förhandsbeställa dem till ett lägre pris.

Ditt bidrag ska mailas in senast 12 april, men skickar du in ditt bidrag senast 29 mars deltar det även i en speciell "early-bird drawing". Du får bidra med upp till tre kreationer, men då måste du alltså även köpa tre tävlingskit. Läs mer om tävlingen, regler och tidigare upplagor av tävlingen på The Beader's Muse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails