Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 15 mars 2010

Tävlingstips: Steampunktävling hos SoftFlex


Soft Flex Company presents the Flex Your Creativity Beading Contest


För andra året i rad presenterar smyckesvajertillverkaren SoftFlex Company sin Flex Your Creativity Beading Contest. Denna gång är temat för tävlingen steampunk: du ska skapa ett eller flera alster, som synligt inkluderar någon av SoftFlex smyckesvajrar. I linje med SoftFlex profilering som ett grönt företag och steampunkkulturens användning av återvunna material som centralt tema, så uppmanas du att kombinera vajern med såväl återvunna/upphittade objekt som mer traditionella pärlor och smyckesdelar.

I prispotten ligger tre gåvocheckar och topp tio av deltagarna får en valfri rulle SoftFlex wire. Sista dagen att delta är 1 september 2010. Du kan delta med flera bidrag. Foton på dem kan antingen mailas in eller skickas via post. Mer information om regler och krav på fotografierna kan du läsa på tävlingens hemsida.



Mer om steampunk kan du läsa här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails