Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 6 april 2010

Mönstertips: Sy matchande smyckespåsar

Förpackningen är en viktig del i upplevelsen av ett nytt smycke -- inte undra på att The Art of Presentation är en fast avdelning i Belle Armoire Jewelry t ex. Att fundera lite på sina förpackningar kan därför vara tiden värt.

Vissa gör sina egna förpackningar för att framhäva den handgjorda genuina känslan, andra beställer färdiga smyckesaskar med eget tryck för en professionell image, några köper in vanliga förpackningar och klistrar fast egna etiketter eller stämplar logotype och/eller information på dem. Det finns många sätt att skapa en profil. Även om du inte säljer smycken kan det vara kul att göra något lite extra t ex om ett smycke ska ges bort som gåva.

Ett sätt att göra en vanlig "smyckesförpackning" speciell finner du i eeBeads projekt Gingersnap Beaded Bag and Netted Bracelet där en organzapåse -- ett populärt val av smyckesförpackning -- ges en pärlad frans och pärldetaljer på snodden, vilka matchar det armband som ligger i påsen.


PS! Mer tips på egentillverkade smyckesförpackningar är planerat att publiceras på bloggen någon gång inom den närmaste tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails