Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 14 april 2010

Noterat: Färgstarka emaljerade togglelås

Färgglada lås är lite temat för dagen, som visades i Färgglatt med metallfria togglelås. För dig som föredrar lås av metall och koppar i synnerhet kan C-Koop Beads emaljerade lås av av intresse för att skapa sköna färgklickar i dina smycken. FusionBeads säljer låsen i två varianter/storlekar: small toggle clasps på ca 14,5 mm och large toggle clasps på 26 mm. Låsen finns i tio olika färger

Hela FusionBeads kollektion av C-Koops pärlor och smyckesdelar (missa inte blommorna!) finner du här. För fler och flerfärgade lås, se även C-Koop Beads hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails