Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 4 maj 2010

Tävlingstips: Majutmaningar


Temat för Vintaj Blog Design Challenge är denna gång Daffodil Walkway. Du har fram till fredagen den 7:e maj att skapa ett smycke eller annat alster på temat, som delvis innehåller vintajdelar. Från lördagen och en vecka framåt kommer sedan en vinnare att röstas fram av bloggens besökare och nytt sedan förra månaden är att Vintaj även delar ut ett mindre hemligt pris till Editor's Pick.

Tycker du tiden är för kort för att skapa ett alster till maj månads tävling så kan du redan nu börja fila på kommande månaders bidrag: juni, juli och augusti månads teman finner du här.



Art Bead Scene blog har också presenterat sitt tema för maj månads utmaning. Här ska du skapa ett alster med minst en art bead inspirerat av Marc Chagalls målning Le Jongleur (Jonglören). Om du lämnar in ditt bidrag före måndag har du chans att väljas till Featured designer of the week, men själva tävlingen pågår maj månad ut. Denna gång kommer priserna, som delas ut till en slumpvis vald tävlingsdeltagare, från ExpeditonD, Heather Wynn och Off Center Productions -- se presentation av priset här. Bloggens definition av en art bead finner du i tävlingsreglerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails