Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 3 juni 2010

Tävlingstips: Juniutmaningar


Som varje månad har både Vintaj blog och Art Bead Scene Blog en utmaning för juni. Vintaj, som vill ha ditt bidrag inne senast 11 juni (sista minuten-tips är jag rädd), har denna månad temat Vintage Wedding. För att delta i tävlingen ska du skapa ett alster -- smycke, scrapbookprojekt, altered art eller journal -- som innehåller någon vintajprodukt.

Vinnaren röstas fram av besökare på bloggen. Vinsten består av två valfria sampler packs samt en chans att vinna den stora tävlingen mellan alla månadsvinnare, som hålls vid årsslutet. Nytt är även att en person utses till Editor's pick, vilket innebär ett lite mindre hemligt pris. Läs mer om regler etc för utmaningarna här.

Är det för snävt att hinna med inlämningen denna månad så finns redan teman för kommade månader publicerade (kika här). Nästa månads tema är Secret Garden, men sista tävlingsdag 9 juli.



Art Bead Scene å sin sida fortsätter att presentera teman baserade på olika konstnärers tavlor. Denna gång har turen kommit till franske Henri de Toulouse-Lautrec och hans Marcelle Lender dansar bolero i "Chilpéric". En av de tavlor där han fångade atmosfären i Paris om Montmartes nöjesliv under 1890-talet.

För att delta ska du skapa ett alster med minst en art bead -- definieras på bloggen -- som tillverkats av dig själv eller någon annan. Senast 30 juni måste du ladda upp en bild på ditt bidrag för att få chansen att vinna priser från månadens sponsorer Humblebeads, Gaea och Natural Touch Resin Beads. Bland de som skickar in bidrag plockas även de intressanste ut för blogginlägg om Artist of the Week så skicka gärna in ditt bidrag tidigt för en chans att synas på den populära bloggen. Mer om månaden utmaning kan du läsa här.

2 kommentarer:

  1. Hej, vad härlig att samlar utmaningar. Kanon! Jag följde din länk till Art Bead Scense för att läsa mer om utmaningen - men som jag förstår det utses vinnaren 1/7 men stopptiden för att skicka in bidrag har redan gått ut: Sista ansökningsdag är 30 april, har du eller dom skrivet fel?

    SvaraRadera
  2. Sista inlämningsdag för ABS:s utmaningar är alltid sista dagen i månaden, som utmaningen gäller, så det är en miss de gjort. Bidrag till junitävlingen tas emot under hela juni månad.

    Mest troligt beror det på att de använder samma standardtext om reglerna varje gång och då är det lätt hänt att man kopierar texten från en tidigare månadsutmaning, men glömmer att ändra datumet.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails