Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 23 juli 2010

Nyhet: Höstens Color Report for Bead & Jewelry Designers ute nu

Margie Deeb har nyligen börjat sälja höstens färgtrendrapport för pärlare, Color Report for Bead & Jewelry Designers, Fall/Winter 2010. Deeb är en expert på färgteori och -trender för pärlare och smyckestillverkare, som för varje säsong presenterar en färgrapport med detaljerade färgscheman i säsongens färger, vilka ackompanjeras av exempel på smycken i dessa färgkombinationer. T ex får du en beskrivning av varje palett samt förslag på förhållandet mellan de olika färgerna i kombon. Hon utgår från Pantones förutsägelser om modefärger, vilka hon sedan tolkar i Delicas och Swarovskis nyanser för att göra det enklare för pärlare att hitta "rätt" nyans. Rapporten passar både dig som vill följa med i färgtrender och dig som bara vill ha ny "färginspiration".

Rapporten är i pdf-format på 24 sidor och kan köpas via Margie Deebs hemsida. Där finner du även en länk till ett gratis utdrag ur rapporten. Samt tidigare säsongers färgrapporter för mer inspiration. Margie Deeb har även skrivit flera böcker om färg för pärlare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails