Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 5 juli 2010

Tävlingstips: Pärlade pärlor och midsommarsmycken

Idag kommer två tips i sista minuten på tävlingar, som snart närmar sig sista inlämningsdatum.

Först ut är Bead-Patterns.com, en amerikansk sajt som säljer pärlmönster. De har lanserat en tävling på temat beaded beads, pärlade pärlor. Senast 8 juli (kl. 15:59 MST = 21:59 svensk tid) ska ditt bidrag laddas upp i deras galleri så vinnare kan röstas fram av sajtens besökare. Tävlingen är uppdelad i två kategorier: professional respektive hobbyist. Vem som räknas till vilken definieras på tävlingshemsidan. Tre vinnare i vardera kategori vinner ett presentkort till mönsterbutiken samt en prenumeration på e-tidskriften Bead-Patterns the Magazine.

En svensk tävling finns också. Bara Pyssel har förlängt inlämningstid på sin tävling med midsommartema pga semester och VAB. Därför har du nu fram till 11 juli på dig att skapa ett midsommarsmycke för en chans att vinna ett pärlpaket (totalt fem paket delas ut).



PS! Jag kan tyvärr inte hålla koll på alla tävlingar. Känner ni till några, som kan vara av intresse för pärlare och smyckesmakare, får ni gärna maila in ett tips, så väl privatpersoner som butiker/tävlingsarrangörer själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails