Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 1 juli 2010

Tävlingstips: Svenska och amerikanska sommartävlingar


Sommar betyder inte bara sol, semester och lata dagar utan även några årstidsinspirerade pärl-/smyckestävlingar.


Vintaj: Secret Garden
Temat för Vintajs designutmaning för juli månad är Secret Garden. Skapa ett smycke, scrapbookprojekt eller altered art med deras Natural Brass och/eller Arte Metal. All information kring tävlingarna finner du här. Sista dagen för inlämning för denna utmaning är 9 juli (kl 12.00 lokal tid). En vinnare röstas fram av bloggbesökarna och ett hederutnämnande utses av Vintaj själva. Båda vinner vintajprodukter. Endast ett bidrag per person och månad.


PearlDream: Sommarminne
PearlDreams designtävling har temat sommarminne och uppmanar dig att "skapa ett smycke som visar det sommarminne som betyder allra mest", ett personligt minne från någon av de somrar du upplevt och som du vill fånga i ett smycke. För att få delta ska du ha handlat från butiken någon gång under tävlingsperioden och smycket ska delvis bestå av material från dem. Till de tre vinnarna kommer presentkort att delas ut. Sista dagen att skicka in en bild på sin kreation är 30 juli. All information om tävlingen finner du på PearlDreams hemsida.


Jiska Design: Sommar
Jiska Design har presenterat sin nya smyckestävling på temat sommar. Skapa ett smycke på temat och förklara lite av inspirationen bakom det för en chans att vinna ett av tre presentkort. Endast ett bidrag per person. Sista inlämningsdag är 8 augusti. Mer om tävlingen kan du läsa här.


Art Bead Scene Blog: Blue Feather
ABS har också en utmaning för sommarmånaden juli, men dock ej ett sommartema. Denna gång låter de dig inspireras av Alexande Calders skulptur Blue Feather. Skapa ett smycke eller annat alster med art beads, som tillverkats av dig själv eller andra för en chans att vinna pärlor. Läs mer om utmaningen här. Vinsten kommer att presenteras på bloggen inom de närmsta dagarna.


Fler aktuella tävlingar
Andra tävlingar, som nämnts tidigare, men som fortfarande är aktuella är Smyckestillbehör.se:s Färgen av min sommar (31/8), Haute Couture Beading Contest (19/11) och SoftFlex Flex Your Creativity (1/9).

Fire Mountain Gems har delat ut sin stora tävling på flera deltävlingar, som du kan läsa mer om här. Om några få dagar, 5 juli, så öppnar de för bidrag i Swarovski Elementstävlingen. Sista dagen att skicka in sitt bidrag är 20/9. Senare, 21/9 2010 -- 10/1 2011, kan du skicka in bidrag till årets sista tävling: Metal Clay, Metal Beads, Wirework & Chain.

Planerar du längre fram i tiden så kan även årligt återkommande Your Designs Rock och KGI World Wide Design Contest (swarovskitema) nämnas. Liksom The Ugly Necklace Contest 2012 (15/3 2012) och The Illustrative Beader: Bead Tapestry Competition (31/8 2011). Notera att tävlingsregler och övriga detaljer för de två förstnämnda tävlingarna ännu inte presenterats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails