Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 9 augusti 2010

Noterat: Knapp -- eller berlock?


Knappar kan användas i smycken på många vis, vilket du kan läsa mer om här. Den lite ovanligare typ av knapp du ser ovan skulle också kunna fungera som en berlock eller ett hänge då formen är lika fin att titta på från sidan som rakt framifrån. Genom att använda dessa färdiga hängen så slipper du dessutom problem med att trä hattpinnar på träpärlor, som ofta har för stora hål för standardhattpinnar.

Knappen ovan kommer från Broderi & Pyssel i Båstad, som säljer dem i tre olika färger och lika många storlekar. Du kan även kika efter liknande i en pyssel-, garn- eller sybehörsbutik nära dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails