Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 16 september 2010

Nyhet: Patinatutorial från Missficklemedia

Missficklemedia (alias Shannon LeVart) är kanske mest känd för sina färgstarka patinerade smyckesdelar och pärlor i metall. Kastanjebrunt, saffransgult, djuplila, ärggrönt, indigoblått, paprikaorange och ljusblått är några av färgerna att välja mellan. Nu säljer hon en tutorial för dig som själv vill arbeta med dessa färgstarka patinor på koppar, mässing och brons: Color Drenched Metal. Adding Patinas to Metal Jewelry heter den och säljs i hennes Etsybutik där du även finner patinavätskorna som används i instruktionerna.

Vill du inte själv experimentera med de färgstarka patinorna så säljer hon även färdigpatinerade smyckesdelar i Etsybutiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails