Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 3 september 2010

Tävlingstips: Art Bead Scenes septemberutmaning


George Barbiers illustration Persia fanns med i The Art of Perfume, som gavs ut 1912. Denna bild är inspirationen för september månads utmaning på Art Bead Scene Blog. Som vanligt har du hela september månad på dig att skapa ett alster, inspirerat av månadens konstverk och som innehåller minst en s k art bead. Bland inskickade bidrag kommer en vinnare att väljas, som får handgjorda pärlor från månadens sponsorer Shaterra (keramik) och Sea of Glass (lampwork).

Bland bidragen kommer också några att väljas ut för att publiceras på bloggen under vinjetten Featured Artist of the Week så det kan vara värt att skicka in bidrag tidigt för en chans att uppmärksammas på bloggen.

För mer information, se ABS blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails