Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 27 oktober 2010

Tävlingstips: Your Designs Rock 2011

Under januari och februari 2011 tar Rings & Things emot bidrag till 2011 års designtävling. Nytt för i år är att kategorin polymerlera återkommit samt att alla finalistbidrag ska skickas in för en fysisk bedömning av juryn (som är fallet med de flesta stora tävlingar).

Tävlingen består av sex kategorier: Glass & Crystal, Gemstones & Pearls, Mostly Metal, Metal Clay, Polymer Clay samt Mixed Media. I potten ligger presentkort på allt från 75 till 750 dollar. Som vanligt måste bidragen vara originalverk, som du äger upphovsrätten till. Det ska vara nygjort (sedan mars 2010) och inte ha deltagit i något tidigare tävling. Du behöver inte vara kund hos butiken för att delta, men du ska till största delen använda material som säljs av dem. Du får delta med maximalt tre olika bidrag.

Skickar du in ditt/dina bidrag senast 7:e februari kommer du också att vara med i en speciell "early bird drawing" med chans att vinna pärlpriser. Det finns också en speciell utlottning bland de som deltar i den årliga tävlingen för första gången.

Sista tävlingsdag är 28 februari. Vinnare utses första veckan i juni. Mer information och fullständiga regler finner du på R&T tävlingshemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails