Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 2 november 2010

Tävlingstips: Två utmaningar -- romantik och livets träd


Här kommer två små tips på utmaningar där du har chansen att vinna pärlor.


FROSTnollåtta
Pärlbutiken FROSTnollåtta har just nu en utmaning, som går ut på att du ska skapa ett smycke på temat romantik. Vinnaren får en hemlig present och ytterligare fem personer får pris för att ha deltagit. Butikens utmaningar har devisen "inga regler, gör precis som du vill och framför allt ha kul!" Slutdatum är inte fastställt, men det kommer att framgå på butikshemsidan när utmaningen närmar sig sitt slut. Läs mer på FROSTnollåttas hemsida.


Art Bead Scene Blog
Art Bead Scene har presenterat sin novemberutmaning där du ska inspireras av Klimts målning Livets träd, Stoclet Frieze från 1909. Du ser en bild på den ovan. Som vanligt ska du utifrån målningen skapa ett alster -- smycke eller annat -- med minst en art bead, som är tillverkad av dig eller någon annan pärlmakare. Du finner en definition av begreppet art bead på bloggen. Bland alla bidrag, som skickats in senast 30 november, kommer en vinnare att slumpmässigt väljas ut. Priset, som brukar vara just art beads, presenteras på bloggen imorgon. Utöver vinnaren kommer favoriter bland de inkomna bidragen att plockas ut under månadens gång och presenteras på bloggen som Featured Designer varje måndag. Läs mer om utmaningen på ABS blog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails