Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 10 januari 2011

Tävlingstips: Art Bead Scenes januariutmaning -- samt fler tävlingstips


Art Bead Scene Blog börjar året som vanligt med att presentera en ny månadsutmaning där du ska skapa med s k art beads (definieras på bloggen). Denna månad är det Wayne Thiebauds målning Brown River, som ska stå inspirationen.

Förra månaden presenterade ABS-teamet en nyhet, som också gäller denna gång. Alla som deltar med ett alster kan få vara med i en blog tour. För att delta även i denna måste du ha en blogg där du skriver om ditt utmaningsbidrag. Den siste januari så kommer alla deltagande bloggare att presenteras, vilket ger möjlighet för dem som vill att besöka de olika bloggarna och läsa mer om bidragen. Ett bonuspris kommer att delas ut till en av bloggdeltagarna.

Mer information och fullständiga regler finner du här. Priserna presenteras här. Sista dag att skicka in en bild på sitt bidrag är 31 januari. För att delta i bloggrundan så måste du ha bloggat om ditt bidrag och lämnat länk till ditt blogginlägg senast 30 januari.


Fler tävlingar
På sin blogg har Michelle Mach skrivit ned en förteckning över tävlingar och utmaningar, som är aktuella just nu. Du hittar den här: Beading & Jewelry Making Contests for January-March 2011. Glöm inte heller att kika på tidigare tävlingstips i denna pärlblogg: vissa äldre inlägg är fortfarande aktuella beroende på tävlingstidens längd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails