Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 14 mars 2011

Utmaning: Ring a Week


Ring a Week (förkortat RAW) är en personlig utmaning, som du kan anta på Flickr. Här finns en Ring a Week-grupp där du lägger upp foton på dina färdiga ringar. Eftersom det är en utmaning först och främst för dig själv så finns det inga regler (utöver hur du ska tagga dina foton). Tanken är att du ska tillverka en ring varje vecka i valfritt material -- den behöver inte ens vara fysiskt påtaglig.

Vissa planerar att delta hela året, från första till sista veckan i 2011, medan andra deltar under en kortare period. Allt efter egen vilja och engagemang. Det är en helt fri utmaning där du inte behöver registrera dig eller liknande utan bara hoppa på när du vill och bli medlem i gruppen (du måste ha ett konto hos Flickr, vilket är gratis, för att kunna ladda upp dina bilder).

Som så ofta handlar utmaningar många gånger lika mycket om gemenskap och inspiration från andra som att pusha sig själv och sin kreativitet. Flickrgruppen är fylld med foton på ringar, vilket även gör den av intresse för dig som rent allmänt är intresserad av just ringar. För fler ringar, se även förra årets utmaning Ring a Day.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails