Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 1 mars 2011

Noterat: Öppen studio hos pärlmakare


På söndag, 6 mars, så arrangerar Beads of Clay en ny dag där deras medlemmar håller öppet hus via sina bloggar. Temat för eventemanget, som är inne på sin tredje upplaga nu, är Signs of spring.

Beads of Clays medlemmar arbetar alla i keramik/porslin och tillverkar spännande, unika pärlor. Under dagen kan du träffa dem på deras bloggar där du har möjlighet att kika in i deras studio, delta i giveaways och ställa frågor. Denna gång kommer eventet att delas in i Live open studio event och Stagnant open studio. Live innebär att keramikern är på plats vid datorn under de timmar evenemanget pågår och kan därmed interagera direkt med bloggbesökarna. Stagnant innebär att personen inte kommer att sitta vid datorn under öppethållandet, men det kommer ändå att finnas inlägg att läsa och giveaways att delta i.

Läs mer om evenemanget på Bead of Clays blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails