Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 4 mars 2011

Övrigt: Möjligheter att synas i pärlböcker

För den som satsar på att sälja sin smycken eller pärlkonst så är det viktigt att synas för att kunna profilera sig. Skapar du smycken av god kvalitet finns det olika sätt att göra det på ett sätt som inte minst uppmärksammar dig inom pärl- och smyckesvärlden. Du kan exempelvis delta i tävlingar som Your Designs Rock och Fire Mountain Gems olika designtävlingar där vinnarna publiceras på hemsidor, i kataloger och i annonser. Ett annat är att skicka in proffsiga bilder till böcker inom pärlarbete och smyckestillverkning. Även om du inte själv skriver en bok så har många böcker antingen en galleridel. Vissa böcker tar också emot projekt, precis som pärltidningarna.

Ett bokförlag, som publicerar olika typer av böcker med just sådana här gallerier och projekt, är Lark. Är du intresserad av en chans att få plats i någon av deras böcker kan du kika in på deras hemsida under rubriken Calls for submissions. Just nu efterfrågas galleriobjekt för böckerna 500 rings och Mary Hettmanspergers Heat, Color, Set & Decorate (om att färga metall). De söker även projekt till boken 30 Minute Bracelets, som ska innehålla 60 steg-för-stegbeskrivningar av armband som tar max en halvtimme att göra.

Som med alla gallerier, fysiska eller virtuella, kommer bidragen att jurybedömas så det är proffsig presentation och kvalitetsverk som sökes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails