Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 17 mars 2011

Tävling: Silvergrejs silvertrådstävling

Silvergrejs har presenterat en ny tävling med namnet Inspirera med silvertråd. Butiken ska skapa ett inspirationsgalleri och söker därför efter inspirerande alster gjorda med silvertråd:
I denna tävling söker vi inspirerande alster som innehåller silvertråd (sterling silver), vilket innebär att varje bidrag måste innehålla silvertråd på en väl synlig plats. Silvertråden behöver inte vara köpt från Silvergrejs men måste vara i en form och dimension som finns till salu här.

Vi söker både innovativa nya lösningar och alster som är representativa för klassiska tekniker i silvertråd.

Du kan delta med upp till tre alster, vilka kan vara smycken, smyckeset eller andra föremål. Bidragen ska vara tillverkade av dig, men behöver inte vara gjorda specifikt för denna tävling. De tre bästa bidragen kommer att få en plats i inspirationsgalleriet och belönas med hemliga paket med varor ur butikens sortiment (värde 250 kr/st). Ytterligare bidrag kan få hederspris, vilket innebär en plats i galleriet samt en mindre gåva.

Sista dagen att skicka in bilder är 10 april. Läs mer om tävlingen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails