Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 12 april 2011

Nyhet: Dags att anmäla sig till PUSS 2011

Från och med nu kan du anmäla dig till PUSS, en årlig pärlträff som hålls i Täby utanför Stockholm varje höst sedan 2007. I år är datumet att lägga på minnet 7-9 oktober. Information om workshops, tävlingar och övrigt angående schema för träffen kommer att meddelas senare.

Anmälningarna brukar ramla in fort och de 130 platserna ta slut snabbt så det gäller att inte tveka för länge. Tänk dock på att anmälan är bindande. Arrangörerna varnar också för att det kan finnas risk för att hemsidan kollapsar eller hakar upp sig om rusning uppstår. I sådana fall: avvakta och försök igen. Anmäla dig gör du på PUSS hemsida här.

Som butiksägare eller liknande kan du även bidra till träffen som sponsor -- läs mer om det här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails