Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 31 maj 2011

Lästips: e-tidskrift för kopparälskare

Vare sig koppar redan är en favoritmetall eller du vill inspireras att använda materialet i framtiden så kan e-tidskriften Copper Wire Jewelers kanske vara av intresse. Tidskriften är knuten till communityt Copper Wire Jewelers, som samlar smyckesmakare som gillar att arbeta i koppar, och är redigerad av Lois Linquist (A Beaded Affair). Det är inte först och främst en tidskrift med smyckesprojekt. Här upptas de flesta sidorna istället av gallerier med inspirerande smycken från personer på communityt blandat med artiklar om exempelvis säljstrategier, sökordsoptimering, att rädda misslyckade projekt med mera som kan vara av intresse för smyckestillverkare.

Tidskriften publiceras på Issuu. Om du registrerar dig på sajten kan du såväl prenumerera på kommande nummer såväl som ladda ned dem till din egen dator. Du behöver däremot inte registrera dig bara för att läsa publikationerna direkt på sajten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails