Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 24 maj 2011

Noterat: Egendesignade ear cuffs

Det är inte bara tags du kan få i egen design via pärlbutikerna. FROSTnollåtta erbjuder även ear cuffs -- en het trend just nu -- i design skapad av dig och tillverkad i fabrik för dig som inte vill göra dina egna cuffs från grunden.

För dig som föredrar hantverk och hellre skapar dina ear cuffs helt själv finns det istället projekttips under Clips, örskruvar och cuffs -- örhängen som inte kräver hål.


Olika varianter av ear cuffs för vidare utsmyckning (dvs halvfabrikat för egen smyckestillverkning) säljs numer av många pärlbutiker även i Sverige. Se t ex FROSTnollåtta, Smyckestillbehör.se, Sirlig, Smyckesmani, Made by Roz och Pärlgrossisten. Några har ett bredare utbud med olika modeller än andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails