Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 3 maj 2011

Tävlingar och utmaningar: Majutmaningar


Vi har vänt ett nytt blad i kalendern och det innebär som vanligt nya månadsutmaningar. Klicka på rubrikerna för länkar till respektive utmaning.


Art Bead Scene Blog
Inspirationen för maj månads utmaning är tavlan Cache-chache (=kurragömma) av franska impressionisten Berthe Morisot, vilken du ser ovan. Som vanligt ska ditt bidrag innehålla minst en art bead -- se definition på bloggen -- och det ska vara uppladdat senast 31 maj för din chans att vinna månadens priser (presenteras imorgon, onsdag) som lottas ut bland deltagarna. Vill du delta i deras blog tour den 30:e så är deadlinene 29 maj.


Vintaj blog
Som vanligt slutar vintajs månadsutmaningar i början på månaderna. Maj månads tema är My Favorite Things och senaste dagen att skicka in ditt bidrag, som ska innehålla produkter från Vintaj, är fredag 6 maj (middag, lokal tid). Du kan också redan nu börja skapa för juni månads utmaning, som har temat Rustic Barn. Datum för denna utmaningen är ej fastställda. Som vanligt kommer en vinnare att röstas fram samt en editor's pick, som vinner vintajprodukter.


Operation Tackle That Bead Stash
OTTBS:s moodboard för maj går det soliga och somrigas tecken med en sprittande, klar färgkombination i gröna och gula nyanser. Deadline för utmaningen är 31 maj (kl 18 GMT). Som vanligt lottas ett litet pris ut till någon av deltagarna och denna månad består det av ett halsbandskit i brick stitch.



La Bella Joya: Margie and Me
Denna månad har Marcie valt ut två paletter från tavlor: Flaming June av Frederic Leighton (se ovan) samt Flickan med pärlörhänge av Vermeer. Vill du delta i utmaningen så skapar du ett smycke med inspiration av ett eller båda av verken. Den 29 maj visar Marcie upp sitt resultat och du kan då länka till ditt bidrag (som du kan lägga upp på exv. din blogg, Flickr eller ett galleri). 16 maj kommer hon att ha en inspirationsdag på bloggen. Margie and Me är en ren utmaning utan priser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails