Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 3 juni 2011

Tävlingar och utmaningar: Juniutmaningar


Ny månad betyder nya utmaningar, men först ska jag passa på att nämna att Gerberatävlingen, som du kan läsa mer om här har fått förlängt datum. Anledningen kan du läsa på Perle4U:s blogg.


Art Bead Scene Blog
Månadens inspirationsalster är tavlan Ophelia av Odilon Redon. Som vanligt måste ditt alster innehålla minst en art bead, tillverkad av dig själv eller någon annan. Ditt bidrag kan vara ett smycke likväl som något annat, bara det innehåller art beads. Priser kommer att delas ut till en vinnare kommer att dras bland godkända bidrag, som ska inkomma senast 30/6. Vill du delta i månadens blog tour är deadline 29/6. Som vanligt kan det vara bra att lämna in ett bidrag i början av månaden för chansen att lyftas fram som veckans designer på bloggen. Läs mer här.


La Bella Joya: Margie and Me
Marcie inspireras av sommaren och erbjuder två miamiinspirerade paletter, som vanligt en från Margie Deebs färgbok och en från henne själv. Margie and Me är en ren utmaning utan priser. För dig som vill delta i denna smyckesutmaning finns det två datum att hålla i minnet: 16/6 är inspirationsdag och sedan den 28/6 är det "reveal day" då du postar ditt smycke på din blogg, Flickr-konto eller liknande. Läs mer om utmaningen här.


Operation Tackle That Bead Stash
Månadens moodboard fokuserar på blått, turkos och silver. Ditt bidrag kan vara ett smycke såväl som någon annan form av alster -- bara det innehåller pärlor (eller är egentillverkade pärlor). Deadline är 30/6 kl. 18 (GMT). Bland bidragen kommer en vinnare att dras som vinner ett sytt örhängeskit. Läs mer här.


Vintaj Blog
Vintajs juniutmaning med tema Rustic Barn slutar som vanligt i början av månaden, närmare bestämt redan idag (3/6), men du kan redan nu förbereda dig för juli månads utmaning, som har temat Caribbean Sunset. I skrivande stund har inget slutdatum angivits för utmaningen. Som vanligt röstas vinnaren fram och en deltagare blir även editor's pick. Vintaj accepterar såväl smycken som andra alster (t ex scrapbooking, altered art mm). Läs mer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails