Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 6 januari 2012

Utmaningar: Dags att anmäla sig till Bead Soup Blog Party


Imorgon, lördagen 7:e januari, öppnar Lori för anmälningar till årets första Bead Soup Blog Party (BSBP), en populär internationell swapp och blog hop. Nytt för detta party är att platserna kommer att lottas ut bland de som anmäler sig då partyt växt sig så stort att det är omöjligt för alla som vill att delta. Då det är lottning som avgör behöver du inte känna stress att anmäla dig snabbt: vare sig du anmäler intresse första dagen eller sista har du samma chans att komma med. Det finns plats för max 200 deltagare (att jämföra med senaste partyt, som omfattade 362 bloggar).

En kort beskrivninga av BSBP: Bead Soup Blog Party är en swap och blog hop för alla som älskar att göra smycken och jobba med pärlor. Deltagarna delas slumpvis in i par, som skickar ett pärlpaket till varandra. Detta paket ska innehålla en fokaldel (hänge eller pärla) och ett speciellt lås samt matchande pärlor/material -- upp till var och en hur mycket -- som partnern kan göra ett smycke av. Deltagarna visar sedan upp resultatet på sina bloggar på partydagen då alla besöker varandras bloggar för att titta på resultatet och kommentera. Du behöver dock inte känna krav på dig att besöka alla på just partydagen: mängden deltagare gör att många tar dagar eller veckor (ibland månader) på sig att gå genom hela listan av bloggar.

Läs allt om det femte Bead Soup Blog Party på Lori Andersons blogg. Anmälningsformuläret hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails