Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 8 februari 2012

Projekt: Fågelholkshängen i mixed media

Yippeeeeee!


Hängen och berlocker i form av fågelburar finns det många av nuförtiden. I tidskriften Handcrafted Jewelry 2011 finns det ett smyckesprojekt av Heather Alexander, Chirpy Birdhouse Pendants, som istället har formen av fågelholkar, klädda i papperscollage. Du hittar instruktionerna i nämnda tidningen eller i form av kit, som Heather säljer i sin Etsybutik.

I projektet används färdigsågade träbitar för hus respektive tak -- med undantag för dice birdhouse kit som använder en tärning till hus -- men du kan också såga till dina egna små holka, vilket du finner instruktioner till på Cloth Paper Scissors blogg.


Foto: Heather Alexander (HA! Designs - Artbyheather), här använt i enlighet med CC BY-NC-ND 2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails