Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 19 mars 2012

Tävling: Flex Your Creativity 2012






SoftFlex Company har presenterat årets upplaga av tävlingen Flex Your Creativity där du ska skapa med SoftFlex smyckesvajer och/eller färgade metalltråd. I år är temat spool knitting, påtning med påtdocka.

 Ditt alster ska helt eller delvis vara påtat med en påtdocka. Du kan delta med ett eller flera alster -- det finns ingen gräns för hur många bidrag du får skicka in. Förutom kravet på att du ska använda dig av minst en sort av SoftFlex smyckesvajer och/eller färgade metalltråd (i valfri tjocklek och färg) är materialvalet helt upp till dig. Tävlingsbidragen omfattar alla typer av accessoarer så som smycken, handväskor, hårdekorationer med mera. Självklart måste bidraget/bidragen vara i din originaldesign.

Personer under 18 år kan delta med målsmans godkännande.

Bland bidragen kommer en vinnare att utses, som får ett presentkort på 500 USD att använda i SoftFlex butik.  Presentkort delas även ut till en tvåa (250 USD) samt ett hedersomnämnande (100 USD). Topp tio får en gratis rulle smyckesvajer enligt önskemål. De tio bästa kan även komma att synas på hemsidan i företagets designerintervjuer, i deras annonser (i de största pärltidskrifterna) och nyhetsbrev samt andra typer av reklam.

För att ge dig lite mer inspiration tipsar SoftFlex om några av deras gratisprojekt, som visar hur du kan påta med meras produkter. Har du aldrig använt en påtdocka förr, läsa också gärna  Påta med pärlor här på bloggen.

Sista tävlingsdag är som vanligt 1 september. Läs mer om tävlingen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails