Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 7 mars 2012

Tidsfördriv: Jewelry Fail






 Har du någonsin haft en smyckes- eller pärlidé som verkade så bra eller hittat ett projekt/mönster som bara var så snyggt -- och så blir resultatet pannkaka... I så fall är du långt ifrån ensam, sådant kan hända den bästa.

Vissa vågar även visa upp sina misslyckanden på sina bloggar eller på Facebook. Och bland alla failbloggar på nätet så finns det förstås även en för pysslare. CraftFail heter bloggen, som har en kategori med Jewelry Fails, smyckesidéer som verkade så bra, men som blev långt i från så lyckade som de var på pappret. Vad sägs t ex om det här romantiska halsbandet med organzablomma?

(Det kan även noteras att bidragen skickas in av kreatören själv, som också kan skratta åt det hela så här i efterhand. Du kan själv också skicka in bilder på dina misslyckade projekt.)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails