Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 19 mars 2012

Utmaning: Mini-Charm Challenge från La Bella Joya

I april/majnumret av Beadwork finner du bl a instruktioner till Marcie Abneys mångsidiga Moroccan Charm.Med anledning av detta har hon på sin blogg presenterat en Mini-Charm Challenge: med utgångspunkt från instruktionerna i tidningen ska du skapa en egen version av hennes Moroccan charm och inkorporera i ett smycke (armband, halsband, örhängen). Skicka en bild av detta till Marcie och du har chansen att vinna en gratis tutorial från hennes butik.

Läs allt om utmaningen på hennes blogg, La Bella Joya. Sista dag att delta är 6 april.

2 kommentarer:

  1. Hej Maneki! Trevligt att du är tillbaka med intressanta tips för vårpyssel med pärlor. Senaste numret av Beadwork har ännu inte kommit. Däremot fick jag mitt ex av Perlenpoesie med dagens post. Till glädje för alla som inte läser tyska finns nu anvisningarna på engelska i form av ett bifogat häfte.Bra för alla som inte har tillgång till dator.Översättningen till engelska har ju funnits på tidningens hemsida sedan i höstas.

    SvaraRadera
  2. Hej!Marcies utmaning verkar rolig.Hänget där materialet kan varieras går lätt och snabbt att göra och det kan bli del av vilket slags smycke som helst. Det finns annars flera mönster på vackra beaded beads i senaste Beadwork. De har 15th Anniversary Contest där deltagarna ska skapa egna versioner av fem speciella beaded beads som presenteras i tidningen under 2012 och använda dem i etg smycke.Ett roligt sätt att använda pärlor som kanske inte räcker till ett helt stort projekt. Också en trevlig övergång från att enbart följa mönster till eget skapande.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails