Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 13 april 2012

Övrigt: BTW -- Bead Table Wednesday



Dagens tips är ingen nyhet, men jag tror inte jag skrivit om det tidigare.

Bead Table Wednesday, förkortat BTW, är en idé från Heather Powers (från Humblebeads och grundare av Art Bead Scene Blog). Tanken är att man varje onsdag tar en bild på vad man för tillfället har på sitt pärlbord och visar upp detta på sin blogg och/eller i flickrgruppen Bead Table Wednesday. Förkortning btw har något av en dubbelmening i sammanhanget: dels är det en förkortning av Bead Table Wednesday och dels en förkortning av by the way (= förresten, apropå, i förbigående) som i "btw here is what's on my table."

Du kan läsa lite mer om BTW och hitta badges att ladda ned om du vill delta på Heathers blogg. Se sedan BTW-gruppen för alla bilder.


*

Vad är Flickr? 


Sajten Flickr, som ägs av Yahoo, är en webbtjänst där du kan ladda upp bilder, t ex för att publicera dem på bloggar och forum, men det är också en typ av social media och community där du kan gå med i olika grupper (med diskussionsforum och galleri), följa personer du gillar, favoritmärka och kommentera andras foton osv. Flickr har både gratis- och betalkonton där gratiskontot har vissa begränsning kring hur många bilder du kan visa med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails