Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 2 april 2012

Utmaning: Wrapped, Stacked & Layered Challenge



Ett sista minutentips: Idag, 2 april, är sista dagen att anmäla sig till Tracys Wrapped, Stacked & Layered Challenge. Denna utmaning är en lite annorlunda smyckesdesignutmaning, som går ut på att du ska kombinera ihop några av dina armband till en snygg, eklektisk helhet. Börja med att försöka kombinera ihop några av dina armband -- minst ett ska vara tillverkat av dig själv, men det är ok att även ta med ett par armband eller t o m ett armbandsur gjort av någon annan -- på olika vis. Testa att mixa olika färger, stilar och strukturer. Välj sedan den kombo du fastnar mest för och gör ett eller två nya armband att lägga till din kollektion. Fota resultatet och delta i blog hoppen den 21:e april.

Notera för att delta ska du ha en blogg, fotosida eller liknande där du kan lägga upp dina foton (och folk kan ge kommentarer). Bland alla som deltar kommer Tracy att plocka en vinnare, som får fri tillgång till en av hennes videotutorials ("on how to make a new reverse style of leather beaded wrap bracelet with a unique stitch" -- se bild på bloggen).

Läs allt om utmaningen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails