Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 4 maj 2012

Månadens pärlmix: maj



Med anledning av Swarovskis senaste nyheter så är temat för maj månads "pärlsoppa" crystal astral pink. Astral pink är en färgeffekt på en ofärgad kristall. Grundtonen är topasorange med toner av metallisk stark rosa och lila samt några mindre hintar av gult.

Mandarine rose AB är en tvåtonspärla, som  går i orange och rose med en klar kärna. Aurora borealisfinishen gör att den gnistrar i metalliskt blå/blålila och gula toner. Jämfört med crystal astral pink är den ljusare, något mindre intensiv i färgen. I denna mix blandasa mandarine rose och astral pink med indian pink och rose champagne (custom coating), men du kan även testa andra rosa nyanser -- gärna starka sådana -- eller varför inte lägga till lite transparenta lila, aprikos och/eller gula pärlor?

Crystal astral pink lär även passa mycket bra till Swarovskis två nya färger, neon pink pearl och neon orange pearl. Något för dig som vill hänga på neontrenden och göra något riktigt färgsprakande med en rosa och orange palett.

Nedan finner du en "bonuspalett", som utgår från mixen ovan. Här har pärlmixen kombinerats med en rivoli i topaz glacier blue, en färg som påminner något om crystal astral pink med sin topasfärgade bas och rosa/lila yteffekt, men med en finish som går mer åt en ljusare, men ändå ren och klar, rosalila.




Vilka färger gillar du att kombinera crystal astral pink eller andra liknande pärlfärger med? Dela gärna med din av dina tips nedan!

2 kommentarer:

  1. Vilken fantastisk mix. Älskar rosa men har alltid haft svårt för orange.De här kristallfärgerna kommer att ändra på saken. Mixen för mina tankar till Indien:sidentyger,festsmyckade elefanter, sol. Jag tror att jag kommer att kombinera de här färgerna med lite grönt.

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails