Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

torsdag 7 juni 2012

Mässor: Pärlmässa i Hamburg



Bloggen har fått en ny kategori: Träffar, mässor och kurser. För att uppmärksamma detta får du här ett tips på en åtminstone för skåningar närbelägen stor pärlmässa. Tyvärr har jag inte själv koll på alla mindre evenemang runt om i landet och utomlands så tipsa gärna om lokala och regionala träffar, kurser/workshops (ej nätbaserade) och mässor/marknader, som du tycker passar att uppmärksamma på bloggen. Om du ser/hör någon som gör reklam för ett evenmang så tipsa också gärna dem att höra av sig.


Hansastaden Hamburg är för (syd)svenskar kanske främst känd för sin stora julmarknad, men 18-19 augusti är det även platsen för Beaders Best Perlenkunst-Messe, som i år hålls för andra året. Beaders Best är förlaget bakom den hyllade tyska pärltidningen Perlen-Poesie.

Mässan beskrivs som ett internationellt event med 55 utställare från Tyskland, Nederländerna, Storbritannien, Tjeckien, Österrike, Schweiz, Lettland, Ukraina och USA samt workshopledare från Nordamerika och Europa. Förutom pärlshopping och umgänge pärlare emellan hålls över 50 workshops/kurser, som du måste boka och betala i förhand, och vinnarna i årets upplaga av International Bead Awards (IBA) kommer att presenteras.


Du kan läsa mer om mässan på tyska här och på engelska här.

1 kommentar:

  1. Har dy koll på var det har varit stenmässa nu i juni ca 24-29 :de ute i världen.?

    SvaraRadera

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails