Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 11 juni 2012

Utmaning: Bead, Book & Bounce



Operation Tackle That Bead Stash (OTTBS) har utöver sina återkommande månadsutmaningar alltid några nya idéer på lut. Nu introducerar teamet Bead, Book & Bounce -- en utmaning och bead along som utgår från några av de populäraste pärlböckerna, sådana böcker man lätt köper men sedan faktiskt inte gör ett enda projekt av.

Gruppen har valt ut några populära böcker om smyckestillverkning -- valda för att få en bredd på typ, svårighetsnivå och stil -- och från dessa kommer de tillsammans med bloggläsarna att den 7:e varje månad välja ett projekt, som sedan ska färdigställas inom två månader. Varje deltagare väljer sitt projekt och visar sedan upp sitt resultat på sin blogg alternativt OTTBS:s flickr- eller facebooksida på respektive månads reveal date (den 6:e) och kommenterar på OTTBS-bloggen.

En ny bok väljs varje månad och det är alltså möjligt att ha två projekt på gång samtidigt eftersom utmaningarna överlappar, men det är helt ok att bara delta de månader man vill.

Du kan läsa allt om den nya utmaningen här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails