Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 6 februari 2013

Tävling: Perles et Dent'Elles halsbandstävling



 Perles et Dent'Elles har presenterat sin nya tävling, som fokuserar på blomhalsband på en nettingbas. Både tema och tekniker är alltså givna för denna tävling: halsbandet måste göras i "simple netting technique" och utsmyckningen -- blommorna och bladen -- måste göras i peyote, square stitch, brick stitch och/eller St. Petersburg stitch. Även fransar och coralling kan användas som ytterligare utsmyckning. Minst 80 % av halsbandet ska bestå av seed beads och max 20 % av andra pärlor (cabochoner och andra material än pärlor är ej tillåtna).

En jury kommer att välja tre pristagare, som får priser från tävlingens sponsorer. Även ett specialpris kommer att delas ut av bloggteamet. Vad priserna består av har i skrivande stund ej publicerats.

Mer information finner du på Perles et Dent'Elles tävlingssida. Sista tävlingsdag är 17:e maj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails