Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 20 mars 2013

Tävling: Crystal Glam 2013






Pärlbutiken I-Beads har presenterat sin senaste tävling, som har temat crystal glam. Den internationella tävlingen går ut på att skapa ett smycke eller modeaccessoar med swarovskis fancy stones och Beadalon smyckesvajer. Du bör även använda butikens kristallfattningar. Du får delta med max ett bidrag, som ska vara nygjort och i originaldesign.

Fem finalister utses, vilka skickar in sina bidrag för jurybedömning samt för utställning på London Fashion Week. Alla finalister får 30 € i presentkort hos butiken. Vinnaren får ett presentkort på 100 € samt en presentkort med produkter från Swarovski, Beadalon och I-Beads (värde över 500 €).

Mer information om tävlingen finner du på tävlingssidan. Fullständiga tävlingsregler finns på butikens facebooksida -- observera dock att du inte behöver ett konto varesig för att läsa reglerna eller delta i tävlingen. Sista tävlingsdag är 16:e maj.


PS! Du har väl inte missat giveaway- och tävlingstipsen på mitt pinboard? Där finns många små och stora tips som inte når bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails