Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 2 september 2013

Tävling: Haute Couture Beading Contest 2013





Den internationella pärltävlingen Haute Couture Beading Contest är tillbaka. Tävlingen går ut på att du ska skapa ett bidrag inspirerat av en av bilderna ovan. Det handlar inte om att skapa ett smycke som kan bäras med ditt valda klädesplagg utan att skapa ett smycke inspirerat av kläderna i sig, t ex färg, teknik, struktur, form, stil osv. Låt dina vildaste drömmar ta form i smycket.

Ditt bidrag -- du får tävla med max ett smycke -- ska vara gjort i pärlbroderi och/eller sydda tekniker (pärlsömnad). Tävlingsbidragen kommer att jurybedömas utifrån kriterierna kreativitet, originalitet, bärbarhet, koppling till vald inspirationsbild samt din förmåga att verbalt uttrycka hur modekreationen inspirerade ditt smycke. Som vanligt kommer där förutom juryns priser att delas ut ett "people's choice", ett hedersomnämnade som inte innebär något pris.

Sista dagen att maila in ett kvalitetsfoto på ditt bidrag är 15 november.  Fullständig tävlingsinformation finner du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails