Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

fredag 4 oktober 2013

Noterat: Pärlshopping på PUSS imorgon





Tidigare i höst kunde du läsa om att pärlträffen PUSS i Täby även i år erbjuderen "minpärlmässa" som är öppen för allmänheten. Pärlshopping live, som de kallar det. För dig som bor eller befinner dig i Stockholmsområdet imorgon så kommer här en liten påminnelse om detta.

Imogon, lördagen den 5 oktober, finns sex butiker -- 2 Stenar, Anjalu, Beaded Jewelry, Smyckerian, Suzahlsa Design och Pearlized -- på plats på Täby Park Hotel kl. 10-18. Butikerna håller till i konferensdelen på sjunde våningen. De flesta butiker har möjlighet till kortbetalning och vill man ta ut kontanter en uttagsautomat vid Statoil ca 500m från hotellet. nträdet är gratis.

Mer information  finner du på PUSS hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails