Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

tisdag 15 oktober 2013

Projekt: Pärlade loom bands-armband





Tidigare har du kunnat läsa om loom bands och de bland amerikanska barn och unga så populära påtade gummibandsarmbanden. Texten innehöll länkar till diverse mönster, men för vissa kanske något saknades: pärlor! Här kommer några exempel på hur man kan inkludera pärlor i gummibandspåtandet.

De enklaste mönstren kan också enkelt göras med en virknål för den som saknar en band loom (eller passadande påtdocka). Ett exempel på det finner du i Craft Lifes video Basic Beaded Bracelet.

Ett lite mer avancerat armband där de vävda gummibanden kantar pärlorna på båda sidorna finner du i videon Beaded Rainbow Loom Bracelet samt How to add beads to fishtail rainbow loom bracelet (endast bilder). I det senare exemplet används bokstavspärlor. Du kan också göra ett bredare armband med två rader pärlor, som i Candy Corn Beaded Bracelet.

Gillar du söta ponnypärlsblommor så har Made by Mommy två tutorials: Beaded Flower Bracelet och Beaded Flower Charm.

Ett elegant sätt att inkludera pärlor -- dock utan instruktioner -- finner du i Bead & Button-bloggen Bead Buzz.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails