Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 4 november 2013

Nyhet: Dags för NaSeBeMo igen




November är inte bara månaden för NaNoWriMo, det är sedan ett par år också utsedd till NaSeBeMo -- National Seed Beading Month -- av Dulcey Heller och Jennifer VanBenschoten. Till skillnad från projektet som inspirerade det hela finns här inga krav på att pärla en viss mängd utan det handlar enbart om att ha lite extra kul med sina seed beads varje dag under månaden, t ex genom att ta fram ett UFO eller påbörja ett projekt du tänkt på länge. Eller varför inte gå ihop några stycken och göra en gemensam utmaning eller grupprojekt? På Beading Daily kan du få några förslag på mål som inspiration.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails