Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

måndag 17 mars 2014

Tävling: Bead For a Man Contest





Amerikanska York Beads har utlyst en ny internationell tävling med fokus på pärlade smycken för män. Ditt bidrag -- du får bara skicka in max ett -- ska bestå av tjeckiska glaspärlor från York Beads utbud av färger och former (återfinns hos många butiker), men du får också love att komplettera med seed beads från andra länder än Tjeckien.

För att delta i tävlingen måste du skicka ditt bidrag, ej bara foton, till företagets kontor i New York där det kommer att poängsättas av deras besökare. Sex finalister kommer sedan att väljas ut, vilka kommer att visas upp i deras stånd på Bead & Button Show i juni. Av de sex finalisterna kommer tre vinnare att koras genom allmän omröstning på mässan. Alla bidrag kommer att returneras till de tävlande eller bytas mot ett 50 USD presentkort i deras webbutik.

Vinnarna får presentkort hos YorkBeads på 250, 250 respektive 100 USD: Förstapristagaren får dessutom en iPod mini.

Fullständig tävlingsinformation finner du på Yorks hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails