Viktig information om bloggen

Denna blogg uppdateras inte längre. Jag har tyvärr inte längre möjlighet att svara på frågor. Jag säljer inte pärlor/smyckeskomponenter eller smycken.

onsdag 16 april 2014

Noterat: Korkremmar






Portugisiska armbandsremmar av kork har börjat dyka upp i pärlbutikerna, många gånger som en del av regalizsortimentet. Korkremmarna finns i flera färger, bredder och utföranden, vilket du kan se exempel på i videon ovan. De säljs ofta med argumenten ett veganvänligt alternativ till läder och ett miljövänligt, hållbart material.

Korkremmarna säljs i flera amerikanska butiker och hos portugisiska etsysäljare, men jag känner inte till om de finns även i Sverige (än). UPPDATERING: Remmarna finns nu i flera svenska butiker.

Tips: Om du letar efter designidéer så har Beadaholique några gratis korkremsprojekt: Teal cork daisy sprial bracelet, Sunset star bracelet och Pink delight bracelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor, tips, synpunkter eller kommentarer? Skriv gärna en rad här -- vill du hellre ta det privat hittar du min e-postadress under Kontakt (flikarna under bloggrubriken). Tänk på att frågor som ställs i kommentarerna besvaras här. Vill du ha svar via e-post är det bäst att istället maila direkt.

Tack för din kommentar!

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Related Posts with Thumbnails